+12 'Daniel'

Hoi !

Dit is de informatie voor het +12 jaar van de Daniel club en net als vorig jaar hebben we één keer in de 2 weken op vrijdagavond een clubavond.
Je zit nu in de eerste van het voortgezet onderwijs, en graag zien we jou weer, (of vanaf nu) op de Danielclub! 

De data dat we samenkomen zijn:

29 september
13 oktober
27 oktober
10 november
24 november
8 december
5 januari
19 januari
2 februari
16 februari
2 maart
16 maart
30 maart

 
Wij zien uit naar je komst en nodigen je dan ook uit om 19.30 uur aanwezig te zijn bij de Bethelkerk. De avonden zijn rond 21.30 uur afgelopen.
Begin mei sluiten we het seizoen af met de jaarlijkse Bondsdag + dagje uit. Voor dit bondsdaguitje aan het einde van het seizoen is er ook een eigen bijdrage. Hierover ontvang je t.z.t. bericht.
De bijdrage van jullie is natuurlijk gezelligheid en enthousiasme. En natuurlijk kunnen jullie zelf ideeën inbrengen voor de invulling van een clubavond.
We vragen dit jaar een financiële ondersteuning van € 15,00 om jullie te voorzien van lekkernijen en het doen van leuke activiteiten. Dit bedrag kun je overmaken o.v.v. je naam op NL30 ASNB 0708 698 239 t.n.v. D.Roggeveen.

Om je goed te kunnen bereiken en uit te nodigen voor clubavonden en uitjes, willen we graag je mailadres en/of telefoonnummer. Heb je nog wat vragen of wil je ons iets vertellen, we horen het graag!


Groetjes,
Leidinggevenden +12 Danielclub:

Dineke Verhoeks, Daan Roggeveen, Wilco Domburg    

 

Implemented by GJdeBruijn