+13 vereniging 'David'

Welkom bij onze vereniging 'David'! Als je 13 bent of wordt ben je welkom bij onze groep. Eén keer in de twee weken hebben wij onze verenigingsavond. We starten de avond om 19.45 uur en zijn rond 21.45 klaar. De inhoud van de avonden zijn verschillend. De meeste avonden zullen we met elkaar nadenken over een thema en met elkaar een leuk spel spelen of gezellige activiteit ondernemen, maar we hebben bijvoorbeeld ook een sportavond en een strandactiviteit.
Omdat de club bij de kerk hoort, staat de Bijbelse boodschap centraal. Daar heb je vast wel eens vragen over. Je bent dan zeker niet alleen…. We raken nooit uitgeleerd over de Bijbel, dus we hopen ons samen te verdiepen in thema’s die ons en jullie bezighouden. We hopen dat we open en eerlijk met elkaar kunnen praten en natuurlijk ook veel plezier kunnen maken samen!

Goed om te weten:

  • Alle avonden zijn van 19.45 tot 21.45 uur.
  • Wil je graag een inleiding houden of een spel organiseren, leuk! Laat het ons weten!
  • De € 20,- contributie mag contant meegenomen worden of overgemaakt worden, info daarover volgt nog. We gebruiken deze bijdragen voor de kosten van de avonden. Aan het eind van het seizoen gaan we nog een dagje weg met elkaar, daarvoor zullen we t.z.t. nog een kleine bijdrage vragen.

Onze startavond is vrijdagavond 29 september. Je wordt om 19.00 uur bij de kerk verwacht. Deze avond spelen we een leuk spel met elkaar in het dorp en sluiten we af met bitterballen in de kerkzaal!

Wil je meer leuke avonden beleven? Noteer de volgende data alvast in je agenda?

13  oktober
27  oktober sportavond
7  oktober
10  november
24  november 
8  december
22  december Kerst
19  januari      
2  februari
16  februari spreker
2  maart
16  maart
30  maart 
13  april
27  april
11  mei strandwandeling
Laatste datum voor ons dagje uit is nog onbekend


Voor sommige uitjes hebben we de hulp nodig van jullie ouders/broers of zussen om ons te chauffeuren. Ruim voordat er een uitje gepland staat, zal daar een oproep voor komen. We rekenen op jullie medewerking!

We hebben er heel veel zin in en we hopen jullie ook!

 

Groetjes, 

Niek van Steensel, tel. (06) 2148 89 12

Henrike Meijer, tel. (06) 2378 07 41

Joske Donker, tel. (06) 2393 64 23

 

 

Implemented by GJdeBruijn