+13 vereniging 'David'

Welkom bij onze vereniging 'David'! Wie David was, weet je wellicht al. Nadat hij begon als een onbeduidende herdersjongen, jongste van het gezin, deed God hem uitgroeien tot een groot koning en tot een geloofsheld. In de onstuimigheden van zijn leven, hij deed en beleefde veel, zocht hij uiteindelijk telkens zijn kracht en hulp bij God. Als je 13 bent hoor je bij onze groep.

Om de week op vrijdagavond gaat om 19.15 uur de deur open. Vaak komt er een Bijbels of maatschappelijk onderwerp aan de orde. Soms gaan we met z’n allen weg of nodigen we iemand uit die ons over zijn werk vertelt. Na de pauze zorgen we voor een uitdagend spel. Maar natuurlijk mag je zelf ook iets leuks bedenken! Alle ideeën zijn welkom. Tussendoor is er tijd genoeg om uitgebreid te kletsen met je vrienden en vriendinnen. Rond half tien sluiten we met elkaar af, soms ietsje later...

Omdat de club bij onze kerk hoort, staat de Bijbelse boodschap centraal. Daar heb je vast wel eens vragen over. Dan ben je zeker niet alleen. Samen proberen we de antwoorden te vinden door er met elkaar over na te denken.

Het seizoen vullen we afwisselend in en sluiten we af met een gezellige Bondsdag. Dan komen we ‘s ochtends samen in een kerk met andere verenigingen uit de regio. ’s Middags zorgen we voor een sportief programma en eten we gezellig met elkaar. 

De contributie van € 20,00 mag je overmaken naar het rekeningnummer van ons club: NL30 RABO 0191 8534 88 t.n.v. Gereformeerde Gemeente +13 club. Van dit geld wordt alles betaald, alleen voor het dagje uit aan het einde van het seizoen vragen we als dit nodig is een kleine bijdrage.

Zet je de data voor het komende seizoen vast in je agenda?

16  september
23  september
7  oktober
21  oktober
4  november bowlen
18  november
2  december
16  december      Kerst
13  januari
27  januari
10  februari
24  februari
10  maart spreker
24  maart
7  april
21  april strandwandeling
5  mei
13/20  mei Bondsdag


Kijk ook regelmatig even in 'De Schakel'. Daar vind je een kort verslagje van de laatste avond en staan de belangrijkste nieuwtjes. Geef aan ons ook even je mobiele nummer en je mailadres door. Dan kunnen we je nog beter op de hoogte houden. Als je nog vragen of ideeën hebt, kun je ons natuurlijk altijd gewoon even bellen of mailen. We hopen en bidden dat we met elkaar een gezellig en goed seizoen hebben. Je bent welkom!


Vriendelijke groeten van, 

Martine van Dam, tel. (0172) 79 52 88, martinevandam@gmail.com

Caroline Doornekamp, tel.(0172) 85 05 90, ingenborg16@hotmail.com

Jan Willem Proos, jwproos@gmail.com

Ane Marten de Vries, tel.(0172) 64 59 59am.d.vries@gmail.com

 

 

Implemented by GJdeBruijn