Contact Evangelisatie

Welkom op de website van de Bethelkerk - Gereformeerde Gemeente te Bodegraven. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen via één van onze flyers en heeft u een vraag of opmerking. Of misschien wilt u kosteloos in het bezit komen van een Bijbel. Wij waarderen het als u daarover contact met ons opneemt. Hieronder vindt u een aantal contactpersonen vanuit onze gemeente. U kunt contact met één van hen opnemen.

U bent altijd welkom tijdens onze diensten. Op zondagmorgen hebben we een dienst die nagenoeg altijd om 10.00 uur begint. Het tijdstip van de tweede dienst wisselt nogal eens. Kijk hiervoor op www.ggbodegraven.nl.

 

 

Contactpersonen:

Wilco Bij de Vaate

Hoi, misschien heb je me een keer gesproken bij de bakfiets bij de Lutherkerk in Bodegraven of heb je een flyer aangepakt.

Zoals het water hiernaast op de foto altijd maar blijft stromen, zo is het ook met het levende water van Gods Geest. Naar mijn overtuiging moet iedereen hier over horen.

Je mag me er over bellen of appen: (06) 1421 25 61

 

 Mathilde Donker

Mijn naam is Mathilde Donker. In mijn dagelijks leven ben ik organisatieadviseur en coach. Ik geniet van gesprekken over mensen hun passies, doelen en de zin van het leven.

Zelf ervaar ik het als grote rijkdom om te leven met God. Mocht je meer willen weten over een leven met God of andere vragen willen bespreken neem dan contact met me op via eciegergembodegraven@gmail.com.

Gertjan Pos

Ik ben Gertjan Pos. Geboren in 1981 en ik woon in Bodegraven.

Het is van levensbelang om in God te geloven.  Je hebt God nodig voor dit leven en vooral ook voor het hiernamaals. Alleen God kan je de ware rust geven. Daarom delen we soms flyers uit in Bodegraven.

Heb je een vraag of opmerking n.a.v. een flyer? Geef gerust een belletje (bij voorkeur savonds) of stuur een appje naar (06) 1053 15 97. Je mag ook een mail sturen naar gertjan_pos@solcon.nl.

 

 

 

Bart van Zomeren

Hallo, mijn naam is Bart, ben 22 jaar oud en kom uit Bodegraven. Ik vind het belangrijk dat iedereen te weten komt wat ons nut of doel van het leven is. 

Kort samengevat houdt dat in dat wij als mensen, door ons eigen gedrag, God niet meer kunnen bereiken. 

God echter heeft daar zelf de oplossing en vergeving voor gegeven door zijn eigen zoon Jezus Christus op te offeren voor ons.

Onvoorstelbaar vind je niet? Ik kan me goed voorstellen dat het vragen bij je/u oproept. Stel ze gerust door één van ons te mailen op: eciegergembodegraven@gmail.com.

 

 

 

 

 

Implemented by GJdeBruijn